"American Sour Beers" - Innovative Techniques for Mixed Fermentations.
Autor: Michael Tonsmeire.
Limba: Engleza.
Pagini: 398.
Unul dintre cele mai incitante si dinamice segmente ale scenei de bere de astazi o reprezinta berile Sour americane, unde atat homebrewer-ii cat si berariile ..
Autor: Jeff Sparrow
Limba: Engleza
Pagini: 315
Aceasta carte exploreaza lumea berilor Lambic, Flamande rosii si brune, precum si beri comparabile cu cele Americane.
Atat iubitorii berii cat si berarii amatori gasesc in aceasta carte informatii detaliate despre metodele folosite in fa..
Autor: Jennifer Talley.
Limba: Engleza.
Pagini: 300.
Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate s..
Autor: Stan Hieronymus
Limba: Engleza
Pagini: 320
Aceasta carte explica natura hameiurilor, originile lor si cum berarii maximizeaza atributele lor pozitive in procesul fabricarii berii.
Autorul Stan Hieronymus incepe cu bazele chimiei hameiurilor, apoi explica rolul important pe car..
Autor: John Palmer, Colin Kaminski
Limba: Engleza
Pagini: 296
Apa este probabil cel mai critic si cel mai putin inteles dintre elementele de baza in fabricarea berii.
Cartea, a treia din Seria Brewing Elements, tiparita sub egida Brewers Publications, dezvaluie secretele rolului ..
Autor: Peter Bouckaert – Dick Cantwell
Limba: Engleza
Pagini: 250
Utilizarea vaselor din lemn pentru depozitarea, transportul, fermentarea sau invechirea berii este adanc inradacinata in istorie.
Berarii talentati de astazi inoveaza, experimenteaza si imbratiseaza cu entuziasm comple..
Autor: John Mallett
Limba: Engleza
Pagini: 297
Adesea berarii numesc maltul ca fiind Sufletul Berii.
A patra carte din seria Brewing Elements, cartea "MALT - A Practical Guide from Field to Brewhouse" patrunde in labirintul acestui ingredient cheie utilizat in mai toate tipurile de b..