Drojdie de bere uscata, universala, de inalta fermentatie cu caracteristici de sedimentare foarte bune.
Asigura o fermentatie rapida si o densitate finala scazuta (1008-1012 SG = 2-3 °Plato).
Sedimentare: ridicata
Zaharuri reziduale: 18g/l (atenuare aparenta de 75%)
Temperatura ferme..
Fara TVA: 14,60
14,60
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Binecunoscuta tulpina de drojdie din America, acum disponibila in varianta uscata.
Produce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi timp foarte limpezi.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: scazuta catre medie.
Temperatura fermentare: 15 – 24° C.
Doza..
Fara TVA: 15,30
15,30
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Tulpina de drojdie ale germana, cu o grosime consistenta a spumei la fermentare.
Recomandata pentru fermentarea berilor ale cu o cantitate mica de esteri, cat si pentru beri belgiene de tip wheat.putini esteriProduce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi ..
Fara TVA: 15,00
15,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, de fermentatie inalta ce asigura o actiune constanta de fermentare.
O drojdie foarte populara, robusta, folosita pe scara larga.
Recomandata pentru beri belgiene speciale, de tip WHEAT, trappiste, etc.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Temperatura..
Fara TVA: 11,40
11,40
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, de fermentatie inalta care produce esteri si confera arome de condimente si piper.
Bune proprietati de sedimentare.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Temperatura fermentare: 12 – 25° C (ideal 15 – 20° C).
Dozare: 11,5 gr pentru 20 -..
Fara TVA: 10,00
10,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, special selectionata pentru berile de grau de tip WHEAT.
Produce arome subtile de esteri si fenoli, caracteristice berilor de grau de tip WHEAT.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala: inalta
Temperatura fermentare: 15 – 24° C
Dozare: 11,5 gr pentru 20 - 30&nb..
Fara TVA: 18,60
18,60
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, de fermentatie joasa, Saccharomyces Carlsbergensis pentru beri de tip PILSNER si LAGER.
Sedimentare: inalta.
Densitate finala: medie.
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 10 - 15 litri de must (pentru fermentare intre 12 si 15° C)
P..
Fara TVA: 23,00
23,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, binecunoscuta tulpina de drojdie Weihenstephan, Germania, folosita la nivel mondial in industria berii pentru fabricarea berilor de tip PILSNER/LAGER.
Sedimentare: inalta
Densitate finala: medie
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 1..
Fara TVA: 26,90
26,90
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113
Drojdie de bere uscata, special conceputa pentru fermentatia berilor belgiene de tip SAISON. Este caracterizata printr-o atenuare ridicata.
Confera berii o aroma fructata cu un carater condimentat (cuisoare). Produce beri "fresh" si usor de baut.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala:..
Fara TVA: 18,00
18,00
Notice: Undefined variable: stock in /var/www/vhosts/fabrica-de-bere.ro/httpdocs/catalog/view/theme/theme267/template/product/category.tpl on line 113