-
VERDANT IPA
Este o tulpina de drojdie selectata in colaborara cu Verdant Brewing Co. (UK) pentru abilitatile ei de producere a diferitelor tipuri de bere IPA. Cu o atenuare medie-inalta LalBrew® Verdant IPA confera un profil de malt echilibrat cu o corpolenta mai mare decat orice drojdie ..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
LALLEMAND WildBrew™ Philly Sour este o specie unica de Lachancea, selectata din natura de Universitatea de Stiinte din Philadelphia. Aceasta tulpina produce cantitati moderate de acid lactic impreuna cu alcool etilic printr-o fermentatie intr-o singura etapa. Aceasta drojdie este o alegere..
Fara TVA: 22,00
22,00
-
LalBrew Farmhouse este o drojdie hibrida non-diastatica (ceea ce înseamnă că poate descompune carbohidrații cu lanț mai lung) care a fost selectata pentru a face beri în stil Saison și Farmhouse Ale (Saisons Dry, dar fără mirosul sulfuros înțepător).
Sedimentare: scazuta.
Atenuare: ina..
Fara TVA: 30,40
30,40
-
LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch - Lactobacillus Plantarum.
Ideala pentru producerea berilor de tip Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild si Sour IPA.
Produce arome de citrice cu note fructate
Scade PH-ul rapid - de la 24 la 36 ore.
Temperatura fermentare: 30 – 40° C.
Dozare: 1..
Fara TVA: 84,74
84,74
-
BRY-97 AMERICAN WEST COAST
Drojdie selectata din colectia Institutului SIEBEL din SUA. Este folosita de un numar insemnat de berarii comerciale pentru producerea multor tipuri de bere de tip ALE.
Are o fermentatie rapida si viguroasa ce poate dura 4 zile.
Sedimentare: ridicata.
Densi..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
Drojdie englezeasca autentica folosita pentru obtinerea unui caracter foarte fructat.
Poate fi folosit si pentru stilurile PALE ALE sau PORTER, cu o cantitate de alcool de pana la 7% ABV.
Produce un gust de drojdie usor si propaspat.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Tem..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
Drojdie belgiana folosita pentru obtinerea berilor belgiene de tip SAISON.
Datorita esterilor si fenolilor produsi, aroma finala este fructata, condimentata.
Sedimentare: scazuta.
Densitate finala: scazuta.
Temperatura fermentare: 17 – 22° C.
Dozare: 5-10 gr pentru 10 litri.
Contin..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
MUNICH CLASSIC
Drojdie de grau Munich Classic este folosita de multe berarii comerciale. Aceasta drojdie produce o bere Bavarian Hefe-Weizen full-body si aromata.
Sedimentarea scazuta face ca berile obtinute sa fie cu o claritate scazuta, specifica.
Sedimentare: scazuta.
Densitate fi..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
NEW ENGLAND
Este o tulpina de drojdie de tip ALE ce produce un profil fructat in berile de tip EAST COAST. O fermentatie tipica cu aceasta drojdie va produce esteri de fructe tropicale si piersici.
Sedimentare: medie.
Perioada de fermentare: 7 zile
Temperatura fermentare: 15 – 22° C...
Fara TVA: 21,50
21,50
-
LalBrew® Voss Kveik este o tulpina de drojdie obtinuta in Norvegia de catre Sigmund Gjernes.
Suporta un interval mare de temperatura de fermentare 25-40°C, cu rezultate optime in intervalul 35-40°C. Fermentarea este foarte rapida (2-3) zile. Profilul obtinut este neutru cu mici note de po..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
LalBrew® WIT (fosta drojdie MUNICH) este o tulpina de drojdie relativ neutra ce poate fi folosita pentru a produce o gama larga de beri de grau.
Cantitatea de esteri si fenoli produsa este mai mica fata de clasicele tulpini de drojdie (cum era si MUNICH CLASSIC). Aceasta drojdie ofera un ..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
Drojdie de fermentatie inalta de cea mai buna calitate pentru fermentatii rapide si sigure.
Poate asigura o cantitate de alcool de pana la 9% ABV in fermentarea primara.
Aceasta drojdie neutra confera o cantitate scazuta de arome fructate, lasand loc aromelor naturale de malt si hamei sa..
Fara TVA: 21,50
21,50
-
Nutrient pentru drojdie.
Nutrientul Servomyces imbunatateste capacitatea drojdiei de a asimila substante nutritive esentiale, in special zinc, in structura sa celulara.
Dozare:
- fermentare - 1 gr de nutrient pentru 100 litri de must.
- propagare drojdie - 2 gr de nutrient pentru 100..
Fara TVA: 37,70
37,70