-
BRY-97 AMERICAN WEST COAST
Drojdie selectata din colectia Institutului SIEBEL din SUA. Este folosita de un numar insemnat de berarii comerciale pentru producerea multor tipuri de bere de tip ALE.
Are o fermentatie rapida si viguroasa ce poate dura 4 zile.
Sedimentare: ridicata.
Densi..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Drojdia LALLEMAND Diamond Lager este o drojdie originare din Germania si este folosita de catre toate berariile din lume pentru fabricarea berilor de tip Lager.
Recomandata pentru folosirea la fabricarea berilor de tipul Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, ..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew™ Farmhouse este o drojdie hibrida non-diastatica (ceea ce înseamnă că poate descompune carbohidrații cu lanț mai lung) care a fost selectata pentru a face beri în stil Saison și Farmhouse Ale (Saisons Dry, dar fără mirosul sulfuros înțepător).
Sedimentare: scazuta.
Atenuare: in..
Fara TVA: 30,40
30,40
-
LalBrew® Voss Kveik este o tulpina de drojdie obtinuta in Norvegia de catre Sigmund Gjernes.
Suporta un interval mare de temperatura de fermentare 25-40°C, cu rezultate optime in intervalul 35-40°C. Fermentarea este foarte rapida (2-3) zile. Profilul obtinut este neutru cu mici note de po..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Tulpina de drojdie ale englezeasca.
Are un profil curat, bine echilibrat din punct de vedere al aromei si confera o cantitate de alcool moderata.
Se recomanda a se folosi pentru berile de tipul Extra Special Bitter, Pale Ale, Bitter sau alte beri traditionale englezesti.
Sedimentare: ..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew® MUNICH CLASSIC
Drojdie de grau Munich Classic este folosita de multe berarii comerciale. Aceasta drojdie produce o bere Bavarian Hefe-Weizen full-body si aromata.
Sedimentarea scazuta face ca berile obtinute sa fie cu o claritate scazuta, specifica.
Sedimentare: scazuta.
Den..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew™ NEW ENGLAND
Este o tulpina de drojdie de tip ALE ce produce un profil fructat in berile de tip EAST COAST. O fermentatie tipica cu aceasta drojdie va produce esteri de fructe tropicale si piersici.
Sedimentare: medie.
Perioada de fermentare: 7 zile
Temperatura fermentare: 15..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Drojdie de fermentatie joasa - adevarata tulpina Saccharomyces pastorianus de cea mai buna calitate pentru beru de tip Lager foarte clare.
Fermentare rapida, atenuare si sedimentare inalta. Fermentatia se produce in circa 6 zile.
Gustul si aroma sunt curate, cu o cantitate scazuta de est..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew® Premium VERDANT IPA
Este o tulpina de drojdie selectata in colaborara cu Verdant Brewing Co. (UK) pentru abilitatile ei de producere a diferitelor tipuri de bere IPA. Cu o atenuare medie-inalta LalBrew® Verdant IPA confera un profil de malt echilibrat cu o corpolenta mai mare dec..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
Drojdie englezeasca autentica folosita pentru obtinerea unui caracter foarte fructat.
Poate fi folosit si pentru stilurile PALE ALE sau PORTER, cu o cantitate de alcool de pana la 7% ABV.
Produce un gust de drojdie usor si propaspat.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Tem..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LalBrew® WIT (fosta drojdie MUNICH) este o tulpina de drojdie relativ neutra ce poate fi folosita pentru a produce o gama larga de beri de grau.
Cantitatea de esteri si fenoli produsa este mai mica fata de clasicele tulpini de drojdie (cum era si MUNICH CLASSIC). Aceasta drojdie ofera un ..
Fara TVA: 22,20
22,20
-
LALLEMAND WildBrew™ Sour Pitch - Lactobacillus Plantarum.
Ideala pentru producerea berilor de tip Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild si Sour IPA.
Produce arome de citrice cu note fructate
Scade PH-ul rapid - de la 24 la 36 ore.
Temperatura fermentare: 30 – 40° C.
Dozare: 1..
Fara TVA: 84,74
84,74
-
Nutrient pentru drojdie.
Nutrientul Servomyces imbunatateste capacitatea drojdiei de a asimila substante nutritive esentiale, in special zinc, in structura sa celulara.
Dozare:
- fermentare - 1 gr de nutrient pentru 100 litri de must.
- propagare drojdie - 2 gr de nutrient pentru 100..
Fara TVA: 37,70
37,70