Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 24 ºC
Atenuare: 72 - 76 %
Floculare: scazuta
Toleranta alcool: aprox 12 % ABV
Profil drojdie: o tulpina clasica, fantastica, pentru beri de tipul Belgian Witbier sau White IPA; fructata, nivel echilibrat de esteri cu fenoli "spicy"; cea mai buna drojdie pentru Witbier conform berariei Brasserie en Spirale
Recomandari: Witbier, White IPAl
Echivalenta: WYEAST 3463-PC Forbidden Fruit™
Continut: 40 ml (100 miliarde celule)
Dozare: pentru 20 litri de must
Perioada de viabilitate: 04-10-2023 - data de pe capacul flaconului specifică așa-numita perioada de durabilitate minimă. Aceasta înseamnă că, în această perioadă, drojdia păstrată corect își păstrează viabilitatea dorită (adica numarul de celule specificat de producator) și toți parametrii. Aceasta nu înseamnă că drojdia nu poate fi utilizată după această dată. Ele sunt încă capabile să fermenteze, cu toate acestea, utilizatorul drojdiei trebuie să fie conștient de faptul că, pe măsură ce trece timpul, unele celule din flacon mor și numărul acestora scade. În practică, dacă aveți o fiolă de drojdie „după termenul limită”, trebuie să faceți un starter de drojdie pentru a asigura un început rapid și de succes al procesului de fermentare.
Foarte important: pentru a-și păstra caracteristicile, drojdiile trebuie depozitate in frigider la o temperatura de 2 - 6 ° C.