Fermentatie: inalta
Temperatura fermentare: 18 - 22 ºC
Atenuare: 75 - 81 %
Floculare: scazuta
Toleranta alcool: aprox 10 % ABV
Profil drojdie: o tulpina tipic germana pentru beri de grau cu un puternic caracter fructat, cantitate mare de cuisoare si banane
Recomandari: Hefeweizen, Dunkelweizen, Wizenbock
Echivalenta: WYEAST 3068 Weihenstephan Weizen™
Continut: 40 ml (100 miliarde de celule)
Dozare: pentru 20 litri de must
Perioada de viabilitate: 27-10-2024 - data de pe capacul flaconului specifică așa-numita perioada de durabilitate minimă. Aceasta înseamnă că, în această perioadă, drojdia păstrată corect își păstrează viabilitatea dorită (adica numarul de celule specificat de producator) și toți parametrii. Aceasta nu înseamnă că drojdia nu poate fi utilizată după această dată. Ele sunt încă capabile să fermenteze, cu toate acestea, utilizatorul drojdiei trebuie să fie conștient de faptul că, pe măsură ce trece timpul, unele celule din flacon mor și numărul acestora scade. În practică, dacă aveți o fiolă de drojdie „după termenul limită”, trebuie să faceți un starter de drojdie pentru a asigura un început rapid și de succes al procesului de fermentare.
Foarte important: pentru a-și păstra caracteristicile, drojdiile trebuie depozitate in frigider la o temperatura de 2 - 6 ° C.