Dispozitiv manual de capsat capace metalice de bere, tip coroana.
Ieftin si solid in acelasi timp.
Ideal pentru capsarea tuturor tipurilor de sticle de bere (in afara de cele care au gatul filetat).
Poate fi folosit si pentru alte tipuri de sticle cu acelasi diametru exterior al gurii d..
Atunci cand reteta de bere contine o cantitate mare de grau sau ovaz, patul filtrant format se poate transforma intr-o masa compacta, blocand lichidul sa treaca prin el, creand probleme la filtrare si clatire. Cojile de orez sunt solutia ideala pentru a preveni aceasta situatie si a ajuta ..
Acest kit este destinat berarilor avansati, care au un echipament de fabricare a mustului de bere.
• o bere bruna, cu gust de malt caramel dulceag, corpolenta si usor picanta, cu o cantitate insemnata de alcool;
• densitate initiala: 1.082;
• ABV 8,5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• ..
• o bere usoara, blonda, racoritoare, ce stinge setea de zi cu zi;
• densitate initiala: 1.042;
• densitate finala estimata: 1.004
• ABV 4,5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• amareala: 25 - 35 IBU
• culoare: aurie
• drojdie: Czech Lager
• se recomanda a se folosi zahar candel alb bel..
Malt special produs in Belgia.
Acest malt prajit foarte usor cu un indice de culoare de 50 EBC confera berii o aroma de biscuit/paine berii.
Culoare: 50 EBC.
Procent utilizare: 5 - 15% din total malt.
..
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
Malt de orz produs in Marea Britanie.
Este un malt de orz pentru producerea de whisky, afumat cu turba pentru a-i conferi gustul caracteristic.
Ideal pentru fabricarea whisky-ului sau a berii de whisky.
Fenoli: 55 ppm
Dozare: 1 - 5 % din cantitatea de malt.
..
Termometru banda cu cristale lichide, auto-adeziv.
Se lipeste pe peretele recipientului de fermentare.
Nu vine in contact cu lichidul si nu exista riscul de a-l sparge.
Indispensabil pentru procesul de fermentare al berii.
Nu necesita baterii.
Lungime: 205 mm.
Gama de temperaturi mas..
Acest kit este destinat berarilor avansati, care au un echipament de fabricare a mustului de bere.
• o bere blonda, usoara, cu o delicata aroma de citrice;
• densitate initiala: 1.050;
• ABV 5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• temperatura optima de fermentare: 20-23°C;
• contine 5 kg..
• o bere aramie, cu o amareala nobila si o usoara aroma racoritoare;
• densitate initiala: 1.055
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 6,1 %
• pentru 12 litri de bere
• amareala: 15 - 25 IBU
• culoare: aramiu deschis
• drojdie: Continental Ale
• se recomanda a se folosi zahar ca..
Malt special produs in Belgia.
Acest malt prajit foarte usor cu un indice de culoare de 50 EBC confera berii o aroma de biscuit/paine berii.
Culoare: 50 EBC.
Procent utilizare: 5 - 15% din total malt.
..
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
• bere de abatie, de culoare brun inchis, completata de un gust bogat de malt: o bere divina cu perioada de maturare indelungata (minim 6 luni);
• densitate initiala: 1.070
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 8,5 %
• pentru 9 litri de bere
• amareala: 45 - 45 IBU
• culoare: brun..
Un Stout plin de aroma si corpolent. Inchis la culoare si amar datorita malturilor prajite folosite. Atingeri placute pe cerul palatin, cu note delicioase de cafea si ciocolata
• densitate initiala: 1.070
• densitate finala estimata: 1.015
• ABV 7,5 %
• pentru 9 litri de bere
• amarea..
Malt special produs in Belgia.
Acest malt prajit foarte usor cu un indice de culoare de 50 EBC confera berii o aroma de biscuit/paine berii.
Culoare: 50 EBC.
Procent utilizare: 5 - 15% din total malt.
..
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
Chips-uri (aschii) de stejar American
Ofera o aroma de vanilie vinului/berii. Chips-urile prajite puternic pot conferi arome de nuci si prajeala.
Dozare: 5 - 30 gr / 10 litri.
Durata de contact: cateva zile pana la 3 luni. Se adauga in must sau vin (sau bere!)
De ce se foloseste stej..
O bere cu puternic gust de malt si o culoare aramie. O bere pentru zilele mai friguroase
• densitate initiala: 1.068
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 7,9 %
• pentru 9 litri de bere
• amareala: 40 - 50 IBU
• culoare: aramie
• drojdie: New World Lager
• se recomanda a se folo..