-
Dispozitiv manual de capsat capace metalice de bere, tip coroana.
Ieftin si solid in acelasi timp.
Ideal pentru capsarea tuturor tipurilor de sticle de bere (in afara de cele care au gatul filetat).
Poate fi folosit si pentru alte tipuri de sticle cu acelasi diametru exterior al gurii d..
82,00
Fara TVA: 82,00
-
Chips-uri (aschii) de stejar provenite din butoaie de whisky originale.
Ofera o aroma nemaipomenita vinului/berii. Se folosesc in acelasi mod ca si alte tipuri de chips-uri de stejar: lasati in contact cu vinul/berea pentru cateva saptamani, in timpul fermentarii/maturarii. Gustati in mod..
27,20
Fara TVA: 27,20
-
Atunci cand reteta de bere contine o cantitate mare de grau sau ovaz, patul filtrant format se poate transforma intr-o masa compacta, blocand lichidul sa treaca prin el, creand probleme la filtrare si clatire. Cojile de orez sunt solutia ideala pentru a preveni aceasta situatie si a ajuta ..
9,00
Fara TVA: 9,00
-
Acest kit este destinat berarilor avansati, care au un echipament de fabricare a mustului de bere.
• o bere bruna, cu gust de malt caramel dulceag, corpolenta si usor picanta, cu o cantitate insemnata de alcool;
• densitate initiala: 1.082;
• ABV 8,5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• ..
83,00
Fara TVA: 83,00
-
• o bere usoara, blonda, racoritoare, ce stinge setea de zi cu zi;
• densitate initiala: 1.042;
• densitate finala estimata: 1.004
• ABV 4,5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• amareala: 25 - 35 IBU
• culoare: aurie
• drojdie: Czech Lager
• se recomanda a se folosi zahar candel alb bel..
80,00
Fara TVA: 80,00
-
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
14,70
Fara TVA: 14,70
-
Malt de orz produs in Marea Britanie.
Este un malt de orz pentru producerea de whisky, afumat cu turba pentru a-i conferi gustul caracteristic.
Ideal pentru fabricarea whisky-ului sau a berii de whisky.
Fenoli: 55 ppm
Dozare: 1 - 5 % din cantitatea de malt.
..
15,20
Fara TVA: 15,20
-
Termometru banda cu cristale lichide, auto-adeziv.
Se lipeste pe peretele recipientului de fermentare.
Nu vine in contact cu lichidul si nu exista riscul de a-l sparge.
Indispensabil pentru procesul de fermentare al berii.
Nu necesita baterii.
Lungime: 205 mm.
Gama de temperaturi mas..
25,00
Fara TVA: 25,00
-
Maresc corpolenta si imbunatatesc gulerul de spuma. Se folosesc in cateva tipuri de beri de grau.
..
13,40
Fara TVA: 13,40
-
Acest kit este destinat berarilor avansati, care au un echipament de fabricare a mustului de bere.
• o bere blonda, usoara, cu o delicata aroma de citrice;
• densitate initiala: 1.050;
• ABV 5 %;
• pentru 20 litri de bere;
• temperatura optima de fermentare: 20-23°C;
• contine 5 kg..
78,00
Fara TVA: 78,00
-
• o bere aramie, cu o amareala nobila si o usoara aroma racoritoare;
• densitate initiala: 1.055
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 6,1 %
• pentru 12 litri de bere
• amareala: 15 - 25 IBU
• culoare: aramiu deschis
• drojdie: Continental Ale
• se recomanda a se folosi zahar ca..
80,00
Fara TVA: 80,00
-
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
65,50
Fara TVA: 65,50
-
Malt de orz produs in Marea Britanie.
Este un malt de orz pentru producerea de whisky, afumat cu turba pentru a-i conferi gustul caracteristic.
Ideal pentru fabricarea whisky-ului sau a berii de whisky.
Fenoli: 55 ppm
Dozare: 1 - 5 % din cantitatea de malt.
..
68,00
Fara TVA: 68,00
-
Se folosesc deseori in berile de grau, lambice, Grand Cru, etc.
Confera o aroma bogata si imbunatateste gulerul de spuma.
Se poate folosi in procent de 20 - 40% fara a aparea probleme semnificative.
La procentaje mai mari de folosire, pot aparea probleme de filtrare/clatire (sparging) d..
11,00
Fara TVA: 11,00
-
• bere de abatie, de culoare brun inchis, completata de un gust bogat de malt: o bere divina cu perioada de maturare indelungata (minim 6 luni);
• densitate initiala: 1.070
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 8,5 %
• pentru 9 litri de bere
• amareala: 45 - 45 IBU
• culoare: brun..
80,00
Fara TVA: 80,00
-
Un Stout plin de aroma si corpolent. Inchis la culoare si amar datorita malturilor prajite folosite. Atingeri placute pe cerul palatin, cu note delicioase de cafea si ciocolata
• densitate initiala: 1.070
• densitate finala estimata: 1.015
• ABV 7,5 %
• pentru 9 litri de bere
• amarea..
80,00
Fara TVA: 80,00
-
Malt caramel produs in Belgia.
Culoare: 350 EBC
Unul dintre cele mai inchise la culoare malturi caramel existente.
Folosit la berile de tipul: Stout, Porter, Belgian Abbey.
Confera berii o aroma de malt caramel si o culoare rosiatic inchisa.
Procent utilizare: 5 - 15% din to..
289,00
Fara TVA: 289,00
-
Malt de orz produs in Marea Britanie.
Este un malt de orz pentru producerea de whisky, afumat cu turba pentru a-i conferi gustul caracteristic.
Ideal pentru fabricarea whisky-ului sau a berii de whisky.
Fenoli: 55 ppm
Dozare: 1 - 5 % din cantitatea de malt.
..
299,00
Fara TVA: 299,00
-
Chips-uri (aschii) de stejar American
Ofera o aroma de vanilie vinului/berii. Chips-urile prajite puternic pot conferi arome de nuci si prajeala.
Dozare: 5 - 30 gr / 10 litri.
Durata de contact: cateva zile pana la 3 luni. Se adauga in must sau vin (sau bere!)
De ce se foloseste stej..
12,00
Fara TVA: 12,00
-
Maresc corpolenta si imbunatatesc gulerul de spuma.
..
11,60
Fara TVA: 11,60
-
O bere cu puternic gust de malt si o culoare aramie. O bere pentru zilele mai friguroase
• densitate initiala: 1.068
• densitate finala estimata: 1.010
• ABV 7,9 %
• pentru 9 litri de bere
• amareala: 40 - 50 IBU
• culoare: aramie
• drojdie: New World Lager
• se recomanda a se folo..
80,00
Fara TVA: 80,00