Drojdie de bere uscata, universala, de inalta fermentatie cu caracteristici de sedimentare foarte bune.
Asigura o fermentatie rapida si o densitate finala scazuta (1008-1012 SG = 2-3 °Plato).
Sedimentare: ridicata
Zaharuri reziduale: 18g/l (atenuare aparenta de 75%)
Temperatura ferme..
Binecunoscuta tulpina de drojdie din America, acum disponibila in varianta uscata.
Produce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi timp foarte limpezi.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: scazuta catre medie.
Temperatura fermentare: 15 – 24° C.
Doza..
Tulpina de drojdie ale germana, cu o grosime consistenta a spumei la fermentare.
Recomandata pentru fermentarea berilor ale cu o cantitate mica de esteri, cat si pentru beri belgiene de tip wheat.putini esteriProduce beri bine echilibrate, cu o cantitate scazuta de diacetil si in acelasi ..
Drojdie de bere uscata, de fermentatie inalta ce asigura o actiune constanta de fermentare.
O drojdie foarte populara, robusta, folosita pe scara larga.
Recomandata pentru beri belgiene speciale, de tip WHEAT, trappiste, etc.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Temperatura..
Drojdie de bere uscata, de fermentatie inalta care produce esteri si confera arome de condimente si piper.
Bune proprietati de sedimentare.
Sedimentare: medie.
Densitate finala: inalta.
Temperatura fermentare: 12 – 25° C (ideal 15 – 20° C).
Dozare: 11,5 gr pentru 20 -..
Drojdie de bere uscata, special selectionata pentru berile de grau de tip WHEAT.
Produce arome subtile de esteri si fenoli, caracteristice berilor de grau de tip WHEAT.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala: inalta
Temperatura fermentare: 15 – 24° C
Dozare: 11,5 gr pentru 20 - 30&nb..
Drojdie de bere uscata, de fermentatie joasa, Saccharomyces Carlsbergensis pentru beri de tip PILSNER si LAGER.
Sedimentare: inalta.
Densitate finala: medie.
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 10 - 15 litri de must (pentru fermentare intre 12 si 15° C)
P..
Drojdie de bere uscata, binecunoscuta tulpina de drojdie Weihenstephan, Germania, folosita la nivel mondial in industria berii pentru fabricarea berilor de tip PILSNER/LAGER.
Sedimentare: inalta
Densitate finala: medie
Temperatura fermentare: ideal 12 – 15° C
Dozare: 11,5 gr pentru 1..
Drojdie de bere uscata, special conceputa pentru fermentatia berilor belgiene de tip SAISON. Este caracterizata printr-o atenuare ridicata.
Confera berii o aroma fructata cu un carater condimentat (cuisoare). Produce beri "fresh" si usor de baut.
Sedimentare: scazuta
Densitate finala:..