Datorita cantitatii mari de acizi alpha, este cel mai potrivit ca hamei de amareala.
Ca hamei principal, asigura berii o amareala proaspata, corpolent rotunjita si este o buna baza pentru hameiul adaugat la final.
Ca hamei adaugat la final, asigura berii o amareala placuta cu gust de fru..
Are o aroma foarte fina si este numit regele hameiului englezesc. Este cel mai bun pentru un IPA original sau un traditional English Bitter.
Adesea folosit ca hamei de final, dar si ca hamei de amareala, datorita continutului mare de acizi alpha.
Recolta 2023.
Acizi alpha: 4,9 %.
Pel..
Hamei englezesc de aroma, cu un caracter usor si picant, adesea folosit in berile ALE sau STOUT. Acest hamei robust contribuie la toate caracteristicile de gust, aroma si amareala echilibrata la berile ALE.
Este comparabil cu hameiul sloven Styrian Goldings.
Recolta 2023.
Acizi alpha: 5..
Hamei universal, utilizat in special ca hamei de amareala. Adesea folosit la beri brune, precum si la Altbier sau Kolsch.
Conurile au o culoare usor maronie decat de obicei.
Este unul din principalele tipuri din regiunea Hallertau, unde s-au dezvoltat arome de calitate intr-un climat ins..