LALLEMAND WildBrew™ Philly Sour este o specie unica de Lachancea, selectata din natura de Universitatea de Stiinte din Philadelphia. Aceasta tulpina produce cantitati moderate de acid lactic impreuna cu alcool etilic printr-o fermentatie intr-o singura etapa. Aceasta drojdie este o alegere foarte buna pentru berile SOUR de tip Session, cu o aciditate remarcabila si note de prune.
Cu o atenuare inalta, sedimentare inalta si cu o mentinere buna a gulerului de spuma, WildBrew™ Philly Sour este o optiune foarte buna pentru stilurile traditionale Berliner Weiss, Gose, American Lambic, American Wild Ales iar rezistenta la hamei o recomanda si pentru Sour IPA.
Sedimentare: inalta
Toleranta alcool: 9% ABV
Temperatura fermentare: 20 - 25°C
Dozare: 10 g / 10 l.
Depozitare: 4°C.
Contine: 11 gr.
Fermentarea completa are loc in circa 10 zile.
Gust si aroma: acru, mar rosu si prune, piersici.