Autor: Jennifer Talley.
Limba: Engleza.
Pagini: 300.
Servirea unei beri cu prieteneii dupa munca sau dupa activitati recreative este una din multiplele bucurii ale vietii. Berile "Session" a caror putere domoala invita la mai mult de "un rand" adera la standarde de calitate ridicate si sunt dedicate echilibrului si usurintei de o fi baute. Unele stiluri de bere cu continut scazut de alcool au fost Session-abile cu mult timp inainte ca acest cuvant sa fie inventat dar berarii au reinventat stilurile traditionale de bere clasice mai puternice, pentru a le face deasemenea, mai potrivite pentru sesiunile ocazionale de baut. Consumul responsabil de aceste beri de inalta calitate si usor de baut ofera iubitorilor de bere libertatea de a sarbatori in timp ce consuma mai putin alcool. Astfel de beri pot fi provocatoare pentru preparare, dar prezinta si ocazia de a prezenta abilitatile, aromele si caracteristicile răcoritoare. cantitate de alcool Clonati-va berea favorita cu ajutorul acestei brosuri interesante, publicata de BREWERS ASSOCIATION.
Contine 250 de retete combinate, de malt si extract de malt, adunate din 14 tari.
Fiecare reteta are varianta extract de malt si varianta doar malt.
Toate retetele sunt ordonate dupa tip, tara de provenienta, nume si beraria producatoare.