Drojdie de fermentatie inalta ce produce o cantitate redusa de esteri avand o gama mare de temperaturi de fermentare.
Daca fermenteaza la temperaturi scazute va produce sulf si caracteristici lager.
Fermentatia la temperaturi ridicate va produce caracteristici usor fructate.
Berea se va matura destul de rapid chiar daca temperatura de fermentare este scazuta.
Cantitate diacetil redusa sau chiar deloc.
Sedimentare: redusa
Atenuare: 73 - 77 %
Temperatura fermentare: 13 - 20 ºC
Toleranta alcool: aprox 11 % ABV
Recomandari: American Wheat, American Rye, Berliner Weiss, Bière de Garde, Dusseldorf Altbier, Kölsch, Northern German Altbier
Smack Pack ACTIVATOR
Sunt destinate berarilor amatori sau microberariilor mici, suficiente pentru adaugarea directa in 20 litri de must de bere. Ambalare in pachet SmackPack steril.
Contine 125 ml drojdie lichida si nutrienti.
Valabilitate: 6 luni de la data fabricatiei.