Aceasta drojdie versatila fermenteaza foarte bine in musturi inchise la culoare. Reprezinta o alegere buna pentru beri cu densitate initiala mare.
Berile fermentate in partea de jos a intervalului de temperatura au un profil dry, aspru, cu tenta fructata. Cantitatea de esteri si de arome fructate creste cand temperatura de fermentare este peste 18°C.
Sedimentare: medie
Atenuare: 71 - 75 %
Temperatura fermentare: 16 - 22 ºC
Toleranta alcool: 12 % ABV
Recomandari: American Barleywine, Baltic Porter, Dry Stout, Foreign Extra Stout, Imperial IPA, Irish Red Ale, Oatmeal Stout, Smoked Beer, Robust Porter, Scottish Export 80, Scottish Heavy 70, Scottish Light 60, Strong Scotch Ale, Sweet Stout, Wood-Aged Beer
Smack Pack ACTIVATOR
Sunt destinate berarilor amatori sau microberariilor mici, suficiente pentru adaugarea directa in 20 litri de must de bere. Ambalare in pachet SmackPack steril.
Contine 125 ml drojdie lichida si nutrienti.
Valabilitate: 6 luni de la data fabricatiei.