Salut si bine ati venit pe forum,
Forumul Micului Berar este locul unde se discuta absolut orice subiect legat de fabricarea berii in casa.
Forumul aduna si ofera informatii, experiente, sugestii etc. pentru toate categoriile de fabricanti de bere in casa: de la incepatori care fabrica bere din kit-uri de bere pana la experti care fabrica bere din componentele de baza ale berii (malt, hamei).
In cazul in care faceti parte din categoria incepatorilor si doriti sa va initiati in tainele producerii berii in casa, nu aveti decat “sa luati aminte” din experientele celor ce, cu ceva timp in urma, au fost si ei, incepatori ca si voi si care, acum fie au trecut la un alt nivel, fie continua cu experienta acumulata, pe acelasi nivel.
Daca sunteti producator de bere avansat, deasemenea sunteti binevenit pentru a impartasi din experienta dvs. celor care au atat de mare nevoie de ea.
Pentru membrii forumului deja fabricanti de bere, rog ca la finalul fiecarui post, sa fie adaugate informatii legate tipul de bere ce se bea la momentul postului, ce bere este pusa la fermentat, ce bere este pusa la maturat, ce bere urmeaza a fi facuta.
Daca v-ati inregistrat pe forum si nu ati primit un email de confirmare din partea administratorului site-ului, cautati si in sectiunea SPAM a casutei de email – din diferite motive, raspunsul poate directionat aici. Daca totusi nu ati primit un raspuns, scrieti in sectiunea Bun Venit/Help.