sunt nou pe aici, dar am trecut deja prin prima incercare - am luat kitul (english Stout), am pus la fermentat, am asteptat - nu incepea sa fermenteze.Motivul - la sugestia celui unde am procedat la actiune am lasat recipientul in loc unde erau cam 18 grade. dupa ce am mutat la 24 grade, a inceput fermentarea.la 7 zile tragem in sticle, punem zaharel, sigilam - sticle de plastic de 1,5 l. Acum, dupa 4 zile de la pus in sticle am observat ca au devenit tari, semn ca se amana CO2

Intre timo ma pregatesc sa pun in sticle setul doi - ori facem ceva serios, ori nu!!! Al doilea este Irish Stout (ambele sunt kituri de bere neagra

Primul kit am gustat - nu m-am putut abtine - si in afara de lipsa CO2 restul se potrivea cu ce ar trebui sa fie.
Acum s avedem cam pe 5-6 Mai rezultatul (daca rezist pana atunci si nu dau cep la o sticla).
Spor la berarit!!