[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
www.fabrica-de-bere.ro • Vezi subiect - Intrebare legata de ingredintele din berile de la noi

Intrebare legata de ingredintele din berile de la noi

Intrebare legata de ingredintele din berile de la noi

Mesajde rpeleianu » Sâm Oct 12, 2024 9:45 pm

Salut. Am o nelamurire legata de ingredientele din berile de la noi si m-am gandit sa intreb un expert, v-am gasit pe voi si poate vreti si puteti sa ma ajutati sa ma lamuresc. Sunt barbat, am 45, iar berea era bautura mea preferata pana acum vreo 10 ani cand a inceput sa imi cada foarte rau. Ma face sa imi fie greata si ma baloneaza foarte tare. Am trecut pe whisky si gin si cu ele ma simt foarte bine, deci problema nu este legata de alcool. Partea neobisnuita este ca am aceasta problema doar cu berile cumparate din Romania, indiferent de brand si de pret sau daca sunt artizanale sau nu, pasteurizate sau nu. Cu berile din Grecia sau Macedonia sau cu Corona sau Desperados ma inteleg foarte bine. Prin urmare banuiesc ca este unul sau mai multe ingrediente folosite in berile de la noi cel/e care ma face/ fac sa ma simt rau. Sau reteta?! Sau?
Ce parere aveti?
Sa auzim de bine!
rpeleianu

Înapoi la Diverse