Prin special doresc sa ating maxim pe cat posibil urmatoarele aspecte in ordinea de mai jos:
CULOAREA CAT MAI INCHISA
CORPOLENTA
ASPRA
SEACA
ALCOOL 8-12%
SPUMOASA (in contact cu limba, precum o bere manastireasca belgiana, ex. Hopus)




Trebuie luat in considerare ca o maturare de 2-3 luni sa fie macar suficienta (stiu ca trebuie 6-12 luni, dar se va bea pe 1 Mai)
Am gasit ceva interesant aici pentru fermentatia secundara, a incercat cineva? http://www.fabrica-de-bere.ro/drojdie_vin_champ7.html

5% Chocolate http://www.fabrica-de-bere.ro/malt_brewferm_chocolate.html
10% CaraAmberhttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_caraamber.html
10% CaraAromahttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_caraaroma.html
75% Munichhttp://www.fabrica-de-bere.ro/malt_weyermann_munich.html
si un adaos de candel belgian brun sau glucoza
Astept cat mai multe critici