bionut scrie:Ceva incercari, reusite, esecuri?
Salutare,
Multumesc pentru raspuns. Ma bucur pentru ca mai exista cineva sa ne ajute si pe noi astia mici.
Am experimentat de 3-4-5 ori
.
Nicidata rezultatul nu a fost cum am dorit.
O sa mai incerc cand o sa am spatiu de desfasurare si un mediu propice.
Prima oara am imbuteliat bere in timpul fermentarii si am baut dupa 1 saptamana
) 1-2 pana cand efectele depurative au aparut.
Apoi urmatoarea a avut drojdie multa in sticla si era greu de baut si poate ca am pus si cam mult hamei si avea un gust fffoarte puternic si amarui.
Ultima oara am facut pale ale si stout. Biab.
Insa am gresit putin la stout cu orzul prajit, pus cam mult si inca un factor a facut berea cred ca acra.... a stat la fermentat 2-3 sapt si pus in sticle cu zahar brun apoi iar stat 3 sapt apoi frigider si nimic bun.
Cam cu moralul la pamant insa cu siguranta voi mai incerca.
Cu siguranta voi mai incerca stout, motiv pentru care v-as ruga o reteta biab, eu sunt mare fan Guinness si mi-as dori
Cu siguranta voi incerca si un lagger, printre preferate Grolsch apoi heineken. revin cu rugamintea vis-a-vis de reteta.
Cam atat.
Multumesc, si sper ca acest forum sa fie o oaza de cunoastere, asa cum trebuie sa fie.
Cheers!