Vineri am pus la fermentat prima mea tura de bere

Am optat pentru un kit Tarwebier de la Brewferm. Am respectat instructiunile de pe eticheta (inclusiv adaosul de zahar, cu 5% mai mult decat in tabel, pentru ca am folosit candel) si am pus recipientul de fermentare intr-o camara. L-am lasat in pace cam 6 ore (de fapt, am fost plecat de acasa) si, cand m-am intors, l-am prins ca fermenta

mai exact, capacul era bombat, apa din supapa era toata intr-o singura incapere, si o data la cateva secunde ieseau bule de CO2 prin ea. Astept sa se termine prima etapa de fermentare ca sa trag berea in sticle, si va mai tin la curent.
PS - am inteles ca in cazul Tarwebier, drojdia se bea impreuna cu berea. Stie cineva ce presupune asta mai exact - trebuie sa amestec in recipient inainte sa o trag in sticle? Trebuie sa agit sticla inainte sa o torn in pahar?