Pastrand bunele obiceiuri

Este o bere blonda, amaruie (amareala este potrivita, nu excesiva), cu o cantitate mica de dioxid de carbon (deh, este o reteta englezeasca) si evident un guler mic de spuma, care s-a "risipit" in circa 1 minut.
Cantitatea de alcool este potrivita, undeva pe la 5% - reteta prevede obtinerea a 23 litri de bere de 4% insa, din acel kit de bere am facut in jur de 19 litri, diferenta de volum s-a concretizat in marirea cantitatii de alcool.
Per ansamblu, este o bere usoara, placuta gustului romanului (nici prea amara nici prea dulce), o bere de cursa lunga as spune eu. O bere ce se poate bea de sete - ca oricare dintre berile fabricate in Romania. Deci, cei carora berile aromate si dulcege nu le fac cu ochiul, pot incerca aceasta reteta.
Inca ceva: "gustul de dupa" (aftertaste-ul) este la fel, putin amarui combinat cu un iz dulceag ce nu deranjeaza.
Am atatasat si poze.