OG: 1.044 - 1056
FG: 1.010 - 1.014
IBU: 10 - 18
ABV: 4,3 - 5,6 %
Ingrediente:
- Malt WEYERMANN WHEAT - 2,5 kg
- Malt WEYERMANN MUNICH - 1,2 kg
- Malt WEYERMANN VIENNA - 1,2 kg
- Malt WEYERMANN CARAMUNICH - 0,1 kg
- Malt WEYERMANN CARAFA - 0,1 kg
- Hamei TETTNANGER - 30 gr (60 min)
- Drojdie WYEAST 3068 WEIHENSTEPH. WHEAT - 1600 ml starter
MASH cu un singur palier de temperatura 67 grade Celsius timp de 60 minute.
Cantitatea de apa pentru MASH am calculat-o ca fiind 3,15 litri per kg malt. A rezultat 16,4 litri de apa.
Sparging-ul l-am facut la 75 grade cu o cantitate de 20 litri de apa din care am consumat circa 17,5 litri.
A rezultat circa 29 litri de must nefiert.
Fierberea a durat 75 minute, dupa care am racit mustul si a rezultat 24 litri de must fiert cu o densitate de 1.050.
Temperatura indicata pentru fermentare: 20-21 grade Celsius.