salutare!
eu fac de inca acum doi ani bere. Primul kit l-am cumparat din Canada si era Muntons. Asadar am facut lager si pils. Apoi mi-am cumparat din UK tot ceea ce imi trebuie: "galeata" de fermentatie primara, butoiul de presiune, hidrometru de la Young. Mi-am mai cumparat dar inca nu am facut Mexican Cerveza si Irish Stout. Pe Stout vreau sa o fac acum ca sa fie gata de Craciun. Dupa gustul meu cea mai buna pana acum a fost premium pilsner. Este adevarat ca berea aceasta in general nu are fizz dar daca vrei sa obtii mai bine acest acid poti opta pt capsule cu dioxid de carbon. Unii spun ca drojdia existenta in kit (acel pliculet) este total insuficienta si ar trebui adaugata mai multa si asa se poate obtine mai mult acid.
Felicitari pt faptul ca ati reusit sa aduceti berea belgiana in Romania caci eu nu am reusit. Asta este o alta discutie. Pacat doar ca ajunge aici atat de scumpa. Mergeti mai departe si va urez toate cele bune.. Daca aveti nevoie de alte sfaturi va rog sa imi scrieti. Noroc. Sper ca nu am gresit topicul