[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 943: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
www.fabrica-de-bere.ro • Vezi subiect - Proces tehnologic allgrain

Proces tehnologic allgrain

Re: Proces tehnologic allgrain

Mesajde romanalex1 » Mie Ian 25, 2012 7:36 am

Asa cam a 3-4 zi de fermentare sa poate puna zahar, asa am pus eu la berile belgiene si au iesit in jur de 1.008FG si au cu OG de 1.076 zahar, la sfisit face berea foarte sec
romanalex1
 
Mesaje: 50
Membru din: Mie Ian 19, 2011 8:35 am

Re: Proces tehnologic allgrain

Mesajde drinking » Mie Ian 25, 2012 8:42 am

Salutare tuturor ,
Din plictiseala si incercand sa experimentez cate ceva nou , am facut o bere din malt nemacinat .
Am pus apa la incalzit fix 70 g C , am amestecat cu maltul si am lasat asa 90 min.
A urmat testul cu picatura de iod si amidon .... :shock: ..pauza de unde sa iau ca nu era nimic si dai si fierbe la malt :lol: poate o iesi ceva , si fierbe si fierbe vreo 4 ore cand in sfarsit obtin ceva amidon :D .
FILTRAREA in acest caz nu presupune nici un fel de problema.
Dupa fierbere cu hamei , racire si oxigenare , am adugat dojdia hidratata cu putin must.
A inceput sa fermenteze dupa vreo cateva ore , este la fermentat intr-o damigeana de sticla pentru a putea observa ce se intampla acolo , culoarea in schimb este tare dubioasa , un fel de galben spalacit si tulbure , o sa va tin la curent cand va fi gata.
drinking
 
Mesaje: 40
Membru din: Dum Noi 07, 2010 10:22 am

Anterior

Înapoi la Fabricare bere din malt

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron