salut din nou, au trecut aproape 3 saptamini de la imbuteliat si a venit momentul degustarii
, turnata in pahar arata exact ca a ta Leo, dar cred ca este mai buna
, iar cu drojdia m-am lamurit citind blogul lui Indecis
intr-adevar, este deosebit de interesant, nu stiam ca are atitea benefici pentru sanatate. Ce sa va zic, sunt placut surprins de cit de buna a iesit
, nu ma asteptam...este foarte acidulata , asa cu o prefer de fapt, foarte placuta la gust, asemanatoare cu berea "homemade" din magazine, cea care costa 3-5 euro sticla. iata citeva poze cu primele pahare
, iar mai jos va arat si citeva dintre modelele de etichete pe care le-am facut, mai trebuie sa gasesc o hirtie de calitate buna, lucioasa, gen hirtia fotografica insa mai subtire pe care sa-mi imprim etichetele, nu neaparat pentru sticlele pe care o sa le consum eu, insa multe o sa mearga la prieteni, asa ca iata ce am facut
la ultima eticheta palaria si mustata le-am adaugat in 2 minule cu paint
, dar va garantez ca nu se observa la dimensiunea de pe eticheta
.
luind in considerare succesul operatiuni "homemade beer 1.0"
aseara am plecat intr-un oras vecin in care este deschis un magazin de profil si m-am intors acasa cu un nou kit de bere lager,
, o punga de zahar pe care am cumparat-o la sfatul vinzatorului atotstiutor
asa ca va intreb pe voi daca are ceva in plus fata de zaharul obisnuit
si o punguta de drojdie, dealtfel singurul aspect pe care a-si vrea sa il schimb la berea mea, gustul de drojdie...nu este foarte pronuntat , insa se simte...iar cu aceasta drojdie destul de scumpa ...4 euro pliculetul
vinzatorul m-a asigurat ca gustul drojdiei o sa fie aproape inexistent.
o zi buna tuturor si spor la berarit