Mi-am propus ca, in viitorul apropiat sa va prezint una din variantele pentru construirea unui echipament de fabricare bere ALL GRAIN.
Acum voi posta detalii si poze cu BOILER-ul din cadrul echipamentului. Boiler-ul, pentru cei ce nu stiu, este recipientul in care aduc apa la o temepratura anume, pentru MASH-IN si SPARGING.
Am ales varianta de incalzire cu rezistenta electrica, de 4000 w, reglajul temperaturii il fac cu un PID achizitionat din China controlat de un senzor PT100 cu filet 1/2".
Sistemul de incalzire electric, cu o rezistenta de 4 kw, achizitionata din China, avand soclul din alama si elementele de incalzire din inox. Avand nevoie de putere mare, am folosit cablu multifilar 5x2,5 mm, conectand la nul si faza cate doua cabluri.
Solutia aleasa de mine pentru izolarea keg-urilor: carton ondulat in 5 straturi. Am indoit fiecare carton din 2 in 2 pliuri astfel incat sa se poata curbasi am folosit 2 cartoane: un carton exterior si al doilea format din 3 bucati (prinse intre cele 2 nervuri laterale ale keg-ului)
Am ales sistemul de golire cu orificiu in partea de jos a butoiului, mai ales ca butoiul are fundul inclinat spre centru. Am sudat (sunt fan conexiunilor sudate, ca doar nu am lucrat degeaba in domeniul sudarii smile emoticon ) un niplu simplu filetat in partea de mijloc a fundului keg-ului unde am montat un racord T: intr-o parte am instalat un senzor de temperatura PT 100 cu filet 1/2 iar in cealalta parte, cu ajutorul unor nipluri dublu filetate si a unor mufe am conectat un robinet cu bila urmat de un conector pentru furtun. Toate elementele sunt din inox si, au fost imbinate folosind banda de teflon.
Senzorul PT 100, montat in racordul T. Senzorul are o mufa de conectare a cablului (aici mufa nu este conectata). Dupa conectarea sistemului de golire, am avut nevoie sa inalt keg-ul, cu ajutorul a 3 picioare din teava patrata de inox, sudata pe fusta keg-ului, in exterior.
In partea de sus a keg-ului am ales sa sudez un niplu dublu filetat, conectat la un robinet cu bila, pentru a putea sa fac recircularea apei in vederea obtinerii aceleasi temperaturi in toata masa de lichid. Asadar cu ajutorul unei pompe cu cuplaj magnetic, preiau apa din boiler prin robinetul de golire si o reintroduc in keg prin robinetul de recirculare.
In partea din stanga se vede un stecher trifazic de 16 A care are legate cele 5 cabluri la cate un pin (deoarece o priza normala sustine maxim 16 A, eu avand nevoie de 18A).
Rezistenta electrica de 4 kw, gaura de golire in centru iar in partea de jos, lateral, am un niplu dublu (sudat in prealabil pentru alt scop) folsit la sistemul de indicare a nivelului.
Marginea de sus a keg-ului am taiat-o circular la o dimensiune astfel incat sa intre fix un capac (de 24 cm, parca) cu geam de la IKEA, sa pot vedea cam ce se intampla inauntru
Capacul l-am ales transparent chiar pentru a vedea ce se mai intampla in interiorul boiler-ului
Ma gandesc sa montez un senzor de nivel (a nu se confunda cu indicatorul de nivel) care sa imi inchida alimentarea rezistentei de incalzire a apei daca nivelul apei este sub nivelul de montare a rezistentei, pentru ca rezistenta sa nu se arda. Am cumparat senzorul insa nu l-am montat - cand il voi monta, revin cu poze. Senzorul de nivel al lichidului va fi inseriat cu alimentarea contactorului ce comanda alimentarea rezistentei electrice.