Buna,
http://www.fabrica-de-bere.ro/kit-bere- ... mium-lager
E al treilea tip de bere pe care il fac de cand am dat de site ul acesta . Pana acum, nu am avut probleme cu celelalte doua, totu a fost ca la carte.
Am pus Lager - ul asta de 8 zile si am densitate de 1.2 . In instructiunile lor scrie ca tre sa am la hidrometru 1008 cand se termina fermentarea. Bule nu prea mai ies din recipient.
Am facut reteta de 23 de litri cu jumatate de kilogram de zahar din comert + jumatate de spraymalt luat de pe site(incerc si eu combinatii, nu stiu).
Chestia e ca in prima foaie primita de la voi, cand am luat kit complet, nu e trecuta berea asta si nici nu stiu cand e gata.
Vad pe forum ceva de 132 g zahar la 23 de litri sau in instructiunile lor , 85g per 5 uk gallon, adica tot recipientul. Dar nu stiu exact care e.
Cateva sfaturi va rog.
Mersi,
Vlad G